Bilservice og bilreparasjonDiagnoseBremseservice og bremsereparasjonBatteriserviceBelysningEksos analyseTuningDekkserviceBilglassAC-serviceService på tilleggsvarmer
Bosch Car Service

Hundorp Auto AS

Meny

Automatgirkassen har flere bevegelige deler enn noe annet system i bilen, og den jobber hardt hvert minutt du kjører. I motsetning til motoren byttes ikke oljen ved hver tillegg-/hovedettersyn. Etter en tids bruk begynner oljen å vise tegn til nedbrytning. Den har begynt å oksydere, bli brun i fargen og den etterlater avleiringer rundt alle disse bevegelige delene. Sakte og uten forvarsel kan disse bevegelige delene begynne å henge eller sette seg fast, noe som kan resultere i varmgang og økende problemer med girskift.

Derfor vil vi anbefale å ta en automatservice for å forebygge unødvendig slitasje og eventuelle store reparasjonskostnader.

Se video.  http://www.youtube.com/watch?v=9IsduQjpDzo

Vi har selvfølgelig fast pris på denne jobben kun 4900 inkl.moms

 

Hundorp Auto AS - et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er et bilverksted i Bosch Car Service - den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker - bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. Våre velutdannede teknikere kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi benytter reservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!